Quartier Neder-Over-Heembeek
Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Dolle Dorpsdagen

25 août 2017 à 20 h 00 min - 27 août 2017 à 19 h 00 min

25-26-27/08/17
De zomervakantie brengt hopelijk veel zon, ontspannende dagen en tijd voor vrienden en familie. Zeker op de afspraak: traditiegetrouwe afsluiter de Dolle Dorpsdagen! De 42e editie zit opnieuw boordevol muziek, sport en animatie.
Een overzicht:

Vrijdag starten de Dolle Dorpsdagen met een optreden van coverband InGenius. Met hun swingende en catchy deuntjes krijgen ze zonder moeite de hele tent aan het dansen. Daarna hoog bezoek: DJ Sven Ornelis komt twee uur lang plaatjes draaien. Zij die nadien nog niet uitgedanst zijn, begeleidt DJ Seppos de rest van de nacht in.

Maar vergeet zaterdag de wekker niet te zetten voor het kubbtornooi. Stel je team samen en schrijf je in, plezier en (ont)spanning gegarandeerd. ’s Middags verwachten we alle senioren in de tent, om mee te zingen met Filip Piens, die zichzelf begeleidt op piano en bekende nummers brengt. Ook deze gratis activiteit is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zodat niemand de feestelijkheden hoeft te missen.

Op zaterdagavond zullen drie lokale groepen – Strawdogs, Esape Escape en P.A.N.T.H.E.R – er alles aan doen om het dak van de tent te spelen tijdens het Music Fest. Als zij daar niet in slagen, dan wel Commerwell. Klinkt bekend? Klopt: die jongens waren vorig jaar zo goed, dat we ze dit jaar opnieuw hebben gevraagd. Ambiance verzekerd!

De familiedag bij uitstek blijft natuurlijk zondag. Net als vorig jaar is er de grote rommelmarkt op en rond het Peter Benoitplein. Voor natuurliefhebbers is er de wandeling met Hendrik en Annemie, en sportievelingen kunnen deelnemen aan de stratenloop.

’s Middags staat de beroemde barbecue van Elsocht op het plein klaar. Kom met de hele familie lekker en gezellig mee eten, voor de kinderen wordt animatie voorzien, van een springkasteel, een goochelaar tot een kinderdisco. Afsluiten doen we traditiegetrouw met het press-concours en het nagelkloppen.

Een goedgevuld programma, waarvoor we heel uitdrukkelijk alle medewerkers willen bedanken, gaande van de sterke vrijwilligersploeg tot de vele verenigingen die hun steentje bijdragen. Zij maken er dit jaar opnieuw een groot succes van. Mis deze editie dus niet en wees van harte welkom!

De Dolle Dorpsdagen – 25, 26 & 27 augustus
Bekijk gauw het volledige programma.
Volg alles op de voet via www.facebook.com/DolleDorpsDagen

Een organisatie van GC Heembeek Mutsaard in samenwerking met het lokale verenigingsleven en met dank aan een heleboel vrijwilligers, met de steun van de Nationale Loterij en KBC Brussels.

Détails

Début :
25 août 2017 à 20 h 00 min
Fin :
27 août 2017 à 19 h 00 min

Organisateur

GC Nohva

Autres

Public
Tout public

Lieu

Place Peter Benoit
Place Peter Benoit
Bruxelles, 1120 Belgique
+ Google Map