Nos amis néerlandophones de NOH organisent comme chaque année (hors Covid), leur traditionnel week-end festif du 26 au 28 août , le DDD, ce qui signifie Dolle Dorps Dagen…

Il s’agit de la 45ème édition !

Ils nous ont demandé de publier le programme, le voici : (uniquement en néerlandais)

DDD (26 – 28 aug)

VRIJDAG 26 AUGUSTUS 2022 OM 21:00

DDD 2022: Uncle Phil

In minder dan 4 jaar tijd is Uncle Phil een vaste waarde geworden in coverbandscene. Door hun energieke mix van classic dancetracks die steeds afgewisseld worden met moderne top 40 hits, meezingers, de juiste dosis scheurende gitaren en beetje humor wist deze band eruit te springen in een reeds verzadigde markt. Met ondertussen meer dan 150 shows op teller en een constante update van de setlist biedt Uncle Phil de zekerheid die elke organisator wil. Een enthousiast publiek die met stijve dansbenen en een brede glimlach naar huis gaat en achteraf laat weten dat ze volgend jaar zeker terug komen.

En dit mag je vragen aan iedereen die Uncle Phil reeds geboekt heeft. 3 jaar op rij werden ze terug gevraagd voor Engie Parkies en ze zijn de go to band voor eventkantoren zoals Panama Events, Sunset Events, Ductape, Factotum, Event Masters, ea.

Met hun nieuwe show Welcome To Miami laat Uncle Phil er geen twijfel over bestaan. 2022 wordt on hot en sexy party en dat is exact wat iedereen nu nodig heeft.

Inkom: €10

Geen VVK, Tickets verkrijgbaar aan de inkom.

(zie foto)

ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022 VAN 10:00 – 18:00

DDD 2022: Kubbtornooi

Kubb, het zomerspel bij uitstek, werd volgens de legende al door de Vikingen gespeeld. In dit oude Zweedse spel worden houten blokken torens en ridders. Wie als eerste met een stok de koning omver gooit, wint het spel. Nodig vrienden en familie uit, stel jouw team samen, schrijf je in en win het tornooi!
Deelname gratis, inschrijven ter plaatse.

(zie foto)

ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022 VAN 14:00 – 18:00

DDD 2022: Seniorennamiddag met de Colby Music Band

Wie houdt er niet van een gezellig feestje? Voor onze senioren voorzien we op zaterdagnamiddag een funmoment met het optreden van de Colby Music Band. Deze band bestaat uit 3 rasmuzikanten, Pascal, Peter en Jan.
Zij brengen een groot repertoire bestaande uit liedjes van de jaren ’60 tot nu (Vlaamse en Franse chansons, jazz, dixie, bekende covers, evergreens, schlagers, …). Deze band brengt er de ambiance en sfeer in. Kom luisteren, genieten en meezingen. Wij voorzien alvast de drankjes en koffie met taart. Daarna hoef je echt nog niet haar huis te gaan en kan je nog rustig blijven nagenieten in onze gezellige amusementsbar.

ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022 OM 18:00

DDD 2022: Amusementsbar

Vanaf 18.00 u. kan je er terecht voor toffe babbels, diverse volksspelen in een nieuw jasje, schaakinitiatie, darts en dit alles met leuke achtergrondmuziek van DJ Seppos.

ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022 OM 10:00

DDD 2022: Wandeltocht

Wil je graag wat groene plekjes van Heembeek ontdekken, kom dan tegen 10.00 u. naar het houten bord van Living en Ville voor de tent. Voorzie schoeisel, waarmee je onverharde wegen kan trotseren. Annemie en Hendrik nemen je voor ongeveer 6 km op sleeptouw. Je komt vast heel wat nieuwe dingen te weten.

ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022 OM 12:00

DDD 2022: Elsocht’s Famous BBQ

Wat is er leuker dan op een zonnige zondagmiddag te genieten van een overheerlijke BBQ met een lekker drankje Niets toch? Schrijf dan alvast zondag 28 augustus in je agenda. Om duimen en vingers van af te likken.

Tickets verkrijgbaar vanaf 1 juli 2022 via GC Nohva, Bij LDC ADO Icarus en in ‘T Hiembeiks Kotteer

ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022 OM 14:30

DDD 2022: The Brussels concert band

The Brussels Concertband heeft zijn roots in het Brusselse Haren en repeteert sinds augustus 2021 in ’t Hiembeiks Kotteer. In december 1877 werd de muziekvereniging te Haren opgericht. De voornaamste betrachting van de stichters was: “Het bevorderen van de vriendschappelijke betrekkingen tussen de leden door de muziek…!” En zij slaagden behoorlijk in hun opzet, want tot op heden is de vriendschap steeds als een rode draad doorheen het wel en wee van de band geweven.

Het huidig orkest telt 40 muzikanten, die in het Brusselse muziek spelen als vrijetijdsbesteding. Ook jonge buitenlanders, die voor hun job in de hoofdstad verblijven, vinden de weg naar Heembeek. Het internationaal karakter van Brussel wordt weerspiegeld in de bezetting van de concertband. Onder de musici bevinden zich Belgen, Britten, Fransen, Italianen, Noren, Nederlanders, Duitsers, Polen, Oostenrijkers, Australiërs en Amerikanen. De eerste doelstelling van de vereniging is dus nog niet voorbijgestreefd.

De muzikale leiding van het orkest is in handen van Guido De Ranter, een beroepsdirigent. Hij studeerde af aan het Koninklijk Vlaams Muziekconservatorium te Antwerpen en is sinds kort Onderkapelmeester op rust bij de Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht. Wanneer hij het dirigeerstokje hanteert bij The Brussels Concertband, dan swingt het de pan uit. Hij maakt ook regelmatig bewerkingen van bestaande partituren op maat van het orkest. In de lijn van de grote ‘big bands’ uit de Verenigde Staten, verovert The Brussels Concertband de harten van de liefhebbers van jazzy, swingende muziek en gaat iedereen uit de bol bij de meeslepende medleys van Glenn Miller, Count Basie, Benny Goodman,… een succesformule dus!

MAANDAG 29 AUGUSTUS 2022 OM 14:00

DDD 2022: Koffie-Klash

De langste koffietafel komt er weer aan. Tip: breng je eigen koffiemok mee.

Een initiatief van LDC ADO Icarus