Quartier Neder-Over-Heembeek
Chargement Évènements

← Retour à Évènements

De Overbron

+ Google Map
Avenue des Croix de Guerre, 202
Neder-Over-Heembeek, 1120 Belgique
02/266.12.12 http://www.deoverbron.be/
Informations
Secteur d’activités Maison de repos & de soins néerlandophone
Contacts
Adresse Avenue des croix de guerre 202 – 1120 Bruxelles
E-mail info@deoverbron.be
Téléphone 02 266 12 12
Site web www.deoverbron.be/

Woonzorgcentrum De Overbron

De Overbron wil aan Brusselse zorgbehoevende bejaarden betaalbare, hoogstaande Nederlandstalige zorg en vooral een nieuwe “thuis” aanbieden waardoor ze op een waardige en comfortabele manier hun laatste dagen kunnen doorbrengen.

De Overbron is opgericht door actieve Heembekenaren die de nood zagen voor een Nederlandstalig rusthuis voor Brusselse bejaarden.

Als modern kleinschalig, pluralistisch rusthuis voor valide, andersvalide en zorgbehoevende bejaarden willen we met een ploeg gemotiveerde verpleegkundigen, bejaardenverzorgers, onderhoudspersoneel, animatoren en vrijwilligers, en andere zorgverleners, betaalbare en bovenal hoogstaande zorg voor ouderen aanbieden in een gezellige, familiale sfeer.

De bewoner staat in De Overbron centraal. De Overbron waarborgt de integriteit en de waardigheid, de vrijheid en de rechten van de bewoner met zoveel mogelijk behoud van de individuele levensstijl. Het rusthuis waarborgt aan iedere bewoner volledige filosofische, politieke en godsdienstige vrijheid. Alle bewoners worden op een gelijke basis bediend, behandeld en verzorgd met respect voor de individuele privacy en zorgbehoeften.

De Overbron voorziet voor de bewoner in een ruim aanbod van activiteiten en mogelijkheden om met of zonder familieleden en kennissen, zijn sociaal netwerk zoveel mogelijk voort te zetten, om nieuwe relaties te ontwikkelen en om aan zinvolle tijdsbesteding te doen. De Bewoner neemt actief deel aan de werking van het rusthuis en de verwezenlijking van de doelstellingen. Om de kwaliteit van de werking te waarborgen worden de bewoners gestimuleerd om deel te nemen aan de verschillende besluitvormingsmogelijkheden.

  • Aucun résultat trouvé.

Navigation de la liste des Évènements