Quartier Neder-Over-Heembeek
Chargement Évènements

← Retour à Évènements

GC Nohva

02/268 20 82||https://www.gcnohva.be/
Informations
Secteur d’activités Vlaamse Gemeenschapscentrum
Contacts
Adresse Peter Benoitplein 22, 1120 Brussel
E-mail gcnohva@vgc.be
 Tel Tel 02/268.20.82
Site web https://www.gcnohva.be/
Horaires
Open alle werkdagen van 9 tot 17 uur
(middagpauze tussen 12u30 en 13u)

Ben je op zoek naar activiteiten in je buurt? In het Nederlands? Voor jezelf, je kinderen of samen met vrienden? Dan ben je bij GC Nohva aan het juiste adres!

We organiseren cursussen voor groot én klein en activiteiten voor heel de familie. In ons centrum, in openlucht of elders in de wijk. Ons aanbod ontstaat vaak in samenwerking met partners in huis (het lokaal dienstencentrum en de bibliotheek), aan huis (de aangesloten verenigingen) en uit de buurt, maar iedereen kan en mag meedenken over onze werking.

We stellen ons huis graag open, voor ontmoetingen, vergaderingen, repetities, workshops, lessen Nederlands… Heb je een idee dat je graag met ons zou willen verwezenlijken? Of ben je op zoek naar informatie? Laat het ons weten: neem contact op, of spring eens binnen.

Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de buurt en in het gemeenschapscentrum, abonneer je dan op ons tijdschrift. Wil je graag een reminder voor onze activiteiten in je mailbox, schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Ons volledig aanbod is ook steeds terug te vinden op onze website & facebookpagina.

Gemeenschapscentrum Nohva, lokaal verankerd in Neder-Over-Heembeek en in de Mutsaardwijk, is een van de 22 gemeenschapscentravan de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Gemeenschapscentrum Heembeek-Mutsaard vzw

Rekeningnummer: BE13 4284 0929 2139
Ondernemingsnummer: BE 0448.705.964

  • Aucun résultat trouvé.